Τρουφάκια με φυστικοβούτυρο και γκρανόλα
Αυτά τα πλούσια και κρεμώδη τρουφάκια με επικάλυψη σοκολάτας και γκρανόλα είναι το ιδανικό γλυκό σνακ!
-
0:20
Prep /
1:10
Total
-
20
μερίδες
Συστατικά
-
25
γραμμάρια φυστικοβούτυρο
-
50
βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
-
-
ζάχαρη άχνη, κοσκινισμένη
-
6
Nature Valley™ Crunchy Oats & Honey Snack Bars, θρυμματισμένες
-
150
γρ. μαύρη σοκολάτα, σπασμένη σε κομμάτια
Οδηγίες
-
1
Χτυπήστε το φυστικοβούτυρο και το βούτυρο σε ένα μεγάλο μπολ μέχρι να αναμειχθούν καλά. Προσθέστε σταδιακά τη ζάχαρη άχνη, ζυμώνοντας το μείγμα με το χέρι καθώς γίνεται πιο σκληρό.
-
2
Χωρίστε και σχηματίστε το μείγμα σε 20 μπάλες, κυλώντας τες ανάμεσα στις παλάμες των χεριών σας μέχρι να γίνουν λείες. Τοποθετήστε τα σε ένα πιάτο, σκεπάστε τα και παγώστε τα στο ψυγείο για 30 λεπτά.
-
3
Απλώστε τις θρυμματισμένες μπάρες δημητριακών σε ένα επίπεδο πιάτο. Λιώστε τη σοκολάτα σε μπεν-μαρί, αποσύρετε από τη φωτιά και αφήστε τη να κρυώσει για 10 λεπτά.
-
4
Στρώστε ένα ταψί με χαρτί ψησίματος. Βουτήξτε με ένα κουτάλι κάθε μπαλάκι φυστικοβούτυρου στη λιωμένη σοκολάτα, γυρνώντας το για να καλυφθεί. Κυλήστε γρήγορα τα τρουφάκια στις θρυμματισμένες μπάρες δημητριακών και τοποθετήστε τις στο ταψί με την επένδυση. Παγώστε στο ψυγείο για 20 λεπτά μέχρι να σταθεροποιηθεί η επικάλυψη.
-
5
Συμβουλές
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε γεύση των Nature Valley™ Crunchy Bars για την επικάλυψη. Προσθέστε μερικούς ψιλοκομμένους ξηρούς καρπούς για επιπλέον τραγανότητα. Φυλάξτε τα τρουφάκια σε αεροστεγές δοχείο στο ψυγείο για έως και 1 εβδομάδα. Αφήστε τα σε θερμοκρασία δωματίου για περίπου 15 λεπτά για να μαλακώσουν ελαφρώς πριν το σερβίρισμα.